1465e Open BAC

Presentatie: Jochen Otten

Open BAC

Dinsdag, 14 november 2017
20:30u tot 23:00u

Aanstaande dinsdag 14 november wordt de Open BAC gepresenteerd door cabaretier Jochen Otten. Met een zéér gevarieerde line-up met o.m. Mooky Cornish, De Rode Horde, Etchika Voorn, Oscar Arnold, Georgette, Het Hemsterhuiskoor en Sjaak Hartog! Plus natuurlijk de BAC Band onder leiding van Johan Hoogeboom!

 

Jochen Otten (Tilburg, 1973) groeide op in Loon op Zand. Een klein Brabants dorpje dat tegen de Efteling aan ligt. Hij rondde eerst de studie Nederlands af in Tilburg, stond 7 jaar voor de klas en studeerde vervolgens af aan de Bossche kleinkunstopleiding Koningstheaterakademie. Met zijn eerste programma In Levenden Lijve won Jochen in één theaterseizoen de persoonlijkheidsprijs op Cameretten én de publieksprijs van de Holland Casino podiumprijs én werd hij finalist bij het Leids cabaretfestival. Daarna maakt Jochen nog vier programma’s die door publiek en pers goed ontvangen werden. Hij is lid van de comedytrain en is ook bekend van het succesvolle sketchprogramma ‘Sluipschutters’. Op dit moment werkt hij aan zijn nieuwe programma onder de titel “Troosten”. Aanstaande dinsdag presenteert hij voor de tweede keer de Open BAC!

 

Mooky Cornish komt uit Canada en treedt al sinds haar 15e op als clown en  actrice. Zo speelde ze – als één van de twee hoofdclowns - in de voorstelling ‘Varekai’ van het Cirque du Soleil  en was ze o.m. te zien in grote theaters als de Royal Albert Hall in Londen, The Palace of Fine Arts in San Francisco en het Sydney Opera House. Recentelijk maakte ze deel uit van de cast van La Soiree, een cabaret/variety show op de South Bank Big Top in London. Aanstaande dinsdag is zij – in haar creatie van ‘Miss Gloria Rivard’ te gast in de Open BAC!

 

De Rode Horde is een absurdistisch droogkomisch theatergezelschap dat al sinds de jaren tachtig actief is. Aanstaande dinsdagavond staan zij in de Open B.A.C. met een scene uit hun laatste voorstelling ‘Rugslurf’ die op zaterdag 18 november a.s. nog éénmaal in het Betty Asfalt Complex te zien is. En vanzelfsprekend wordt deze scène gespeeld door de enige twee leden van het gezelschap: Paul Vermeulen en Harm-Jan Leemhuis!

 

Etchika Voorn maakte als schrijfster onlangs haar debuut met de roman ‘Dubbelbloed’. Daarbij organiseerde zij ook een theatrale en muzikale boekpresentatie. Waarbij zij werd bijgestaan door zangeres Sarina Voorn en accordeonist Pieter Jan Cramer van den Boogaardt. Aanstaande dinsdag kunt u in de Open BAC opnieuw getuige zijn van deze bijzondere boekpresentatie!

 

Oscar Arnold is stand-up comedian. Zo’n typisch rare gast uit je middelbareschooltijd. Zo’n eenling, zo’n nerd. Zonde dat je er nooit zoveel tijd in stak, want soms zijn die mensen behoorlijk grappig. Zo ook Oscar. In zijn korte carrière wint hij het Comedyhuis Comedy Competitie, staat hij in de finale van de Comedy Slam en mag hij tussen alle (andere) grote comedians staan op het International Comedy Festival Rotterdam en het Utrecht International Comedy Festival. Aanstaande dinsdag is Oscar voor de derde keer te gast in de Open BAC.

 

Georgette is de artiestennaam van zangeres en singer/songwriter Beer Teipe. Na haar studie aan het Hilversums conservatorium vond zij, geïnspireerd door soul, pop en jazz, haar eigen stijl. In 2004 richtte zij haar eigen band “Beer” op en in 2011 maakte ze haar eerste singer/songwriter album onder de titel "Love Life". Aanstaande dinsdag presenteert  zij in de Open B.A.C. een kleine greep uit haar nieuwste repertoire.

 

Het Hemsterhuiskoor is het nieuwste koor van Nieuw-West, en waarschijnlijk van de stad. Het is een koor voor mensen die graag willen zingen, ook als je het nooit eerder hebt gedaan. Het koor bestaat nu meer dan een jaar en telt zo’n 30 leden. Het koor heeft een avontuurlijk repertoire dat  varieert van Coldplay tot Gershwin, van Adele tot Bruno Mars. En natuurlijk is iedereen die wil zingen – mannen en sopranen in het bijzonder - reuze welkom. Het koor is opgericht door saxofonist Carlo Banning staat onder leiding van de enthousiasmerende Barbara van Houten. Aanstaande dinsdag is het koor voor de derde keer te gast in de Open BAC met een kleine selectie uit hun repertoire.

 

Sjaak Hartog is acteur, theatermaker, schrijver en poppenspeler en één van de vaste schrijvers en zangers ven 'We zullen zien', het vaste slotlied van de Open BAC.

 

De BAC Band bestaat aanstaande dinsdag uit muzikaal leider Johan Hoogeboom, basgitarist Arie van der Wulp, drummer Maze, gitarist Mees van Haren en saxofonist Carlo Banning.  


< terug