Elke dinsdag Open BAC-dag!

De OpenBAC Band met Ben Lansink

 

De Open BAC in het Betty Asfalt Complex is dé springplank voor jong cabaret- en kleinkunst-talent en het favoriete try out-podium van gevestigde cabaretiers als Peter Pannenkoek, Kiki Schippers en Jan Beuving. Het is een spannende en afwisselende avond waar je in intieme setting kennismaakt met de eerste try-outs van jong én ervaren talent. De avond wordt muzikaal omlijst door de BAC Band, die tevens de artiesten begeleidt. De Open BAC wordt wekelijks op dinsdagavond gehouden en gepresenteerd door elke week een andere presentator. Ieder optreden duurt maximaal 15 minuten. De organisatie is in handen van Ben Lansink. 

 


Wat betekent corona voor de Open BAC?

 

Naar aanleiding van landelijke maatregelen om het coronavirus in te dammen, is er tot 1 juni geen Open BAC. We hopen het seizoen op dinsdag 2 juni te kunnen afsluiten met nog één spetterende aflevering. Via onze nieuwsbrief en social media houden wij u daarvan op de hoogte.

 

Voor nu wensen wij iedereen veel sterkte en pas goed op elkaar!
 

 


Het Open BAC Op Slot Lied

 

Geen Open BAC, dus ook geen slotlied. Maar wacht eens even... Arie van der Wulp heeft een Op Slot Lied geschreven! Voortaan iedere dinsdag, hier een nieuwe aflevering! Klik op de datum, geniet en zing het referein uit volle borst mee!

 

Open BAC Op Slot Lied 31 maart 2020

 

 


De Open BAC PODCAST!

 

Ook altijd benieuwd geweest naar wat een artiest beweegt om het podium van de Open BAC te beklimmen? Sinds kort nemen wij jou mee backstage in het Betty Asfalt Complex. In onze splinternieuwe podcast zetten comedian Meeuw Roovers en liedschrijver Mattijs Verhallen verschillende artiesten - vers van het podium - achter de microfoon. Om samen te luisteren naar fragmenten uit hun optreden en ze te onderwerpen aan een vragenvuur. Hoe vond je het gaan? Hoe was het publiek? Hoe ben je tot dit materiaal gekomen? Al die vragen waar het publiek mee achterblijft wanneer een artiest onder luid applaus het podium afrent. Een ultieme manier om na te genieten van een avond Open BAC! Beluister de podcast via Spotify, Google Podcasts of iTunes!