Elke dinsdag Open BAC-dag!

De OpenBAC Band met Ben Lansink

 

De Open BAC in het Betty Asfalt Complex is dé springplank voor jong cabaret- en kleinkunst-talent en het favoriete try out-podium van gevestigde cabaretiers als Peter Pannenkoek, Kiki Schippers en Jan Beuving. Het is een spannende en afwisselende avond waar je in intieme setting kennismaakt met de eerste try-outs van jong én ervaren talent. De avond wordt muzikaal omlijst door de BAC Band, die tevens de artiesten begeleidt. De Open BAC wordt wekelijks op dinsdagavond gehouden en gepresenteerd door elke week een andere presentator. Ieder optreden duurt maximaal 15 minuten. De organisatie is in handen van Ben Lansink. 

 


Patrick Stoof presenteert Open BAC 21 januari

 

Acteur, regisseur en tekstschjrijver Patrick Stoof presenteert de Open BAC van dinsdag 21 januari. Met in de line-up: zanger Bas Marée en pianist Johan Hoogeboom, de muzikale cabaretband Momentopnames, mentalist Jan Reinder, cabaretière Maria Kraaijkamp, het theatrale gezelschap De Rode Horde, comedian Fons Haver en de BAC Band onder leiding van Vera Marijt! 

 

Koop je kaarten hier!

 


 

Nieuw: Open BAC Noord in het Zonnehuis

 

Leo Alkemade presenteert maandag 20 januari de 3e editie van de Open BAC Noord in het Zonnehuis in Amsterdam Noord. Een nieuw try out podium in Noord waar jong talent, gevestigde artiesten en alle anderen die het podium van deze prachtige locatie willen beklimmen de kans krijgen om zich te presenteren aan het publiek. Zorg dat je erbij bent!

 

 


 

De Open BAC  PODCAST!

 

Ook altijd benieuwd geweest naar wat een artiest beweegt om het podium van de Open BAC te beklimmen? Sinds kort nemen wij jou mee backstage in het Betty Asfalt Complex. In onze splinternieuwe podcast zetten comedian Meeuw Roovers en liedschrijver Mattijs Verhallen verschillende artiesten - vers van het podium - achter de microfoon. Om samen te luisteren naar fragmenten uit hun optreden en ze te onderwerpen aan een vragenvuur. Hoe vond je het gaan? Hoe was het publiek? Hoe ben je tot dit materiaal gekomen? Al die vragen waar het publiek mee achterblijft wanneer een artiest onder luid applaus het podium afrent. Een ultieme manier om na te genieten van een avond Open BAC! Beluister de podcast via Spotify, Google Podcasts of iTunes!